Opel Calibra vélemények, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Most egy 1.6-os Kadett-om van és le szeretném cserélni egy 150 lóerős 16 szelepes Calibrára. Sokat fogyaszt, olajat eszi, drága a fenntartása?
A válaszokat köszönöm.
2010. jún. 16. 19:51
2/21 anonim válasza:
Műszakilag ugyanaz, mint az A Vectra, tehát ha itt nem kapsz választ, akkor - legalábbis ilyen ügyekben - Vectrásokat kérdezz meg.
3/21 anonim válasza:
ilyen öreg autót mint a calibra nem vennék. Ráadásul ezek szét vannak gyepálva, egy sportkocsit nem kímélnek, nem is azért van.
4/21 anonim válasza:
öreg a Calibra? Tudod te, hogy mikor készítették?
6/21 anonim válasza:
ha X20XEV motorosat veszel, akkor jó.
7/21 A kérdező kommentje:
c20xe motor van benne
ez miért nem jó?
2010. jún. 16. 21:50
8/21 anonim válasza:
Nem mondom, hogy az rossz, de az x20xev úgy tapasztalom, hogy a legjobb. Csak ne sajnáld a pénzt rá. Első a motor!!!!!
9/21 anonim válasza:
alapba opelt ne vegyél nemrég mentem a legújabb astrával nagy 0 az egész kicsit gyűjtsél aztán válassz vmi értelmes márkából...
10/21 anonim válasza:
Párom mióta nem nyomkodja a gázt azóta megáll a fogyasztás ilyen 7.2-7.6 körül..:) Neki a legkisebb motor van benne amivel gyártották nem tudom ez melyik, bocsi..:S Én imádom amúgy ezt a kocsit, örök forma, szerelem..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!