Mit gondoltok a DS márkáról? 10 év múlva elérheti a Lexus, Infiniti szintjét?
Azért nem Audi,BMW,Merci szintet írok, mert még a japán prémiumok sem tudták őket egészen elérni, de érthető, hisz csak a 90-es évek elején jöttek létre, fiatal márkák.
A DS-t meg csak pár éve hozták létre.
Beülve egy ilyen autóba, tényleg olyan "burzsujos", nincsenek recsegő műanyagok.A legtöbb szaklap is prémiumnak írja:
Némelyik tetszetős is:
Viszont egy prémium nem csak attól prémium,hogy finom kárpitja és jól kidolgozott műszerfala van,hanem a motorválasztékoktól is.Abban pedig a DS eléggé le van maradva.
Továbbá, nincsen szedánjuk, ez is baj.
11-es!
A Phateon azért bukott meg, mert házon belül minek 2 a8?
Mert valljuk be, az az volt! Egy hangyányit lebutított audi a8, vw logóval az elején.
Akinek volt pénze az audit vett, mert hát az audinak még mindig nagyobb neve van mint a vw-nek, aki meg vw-t akart venni az meg nem akart 10+ misiért kocsit venni.
A DS házon belül egyedül van, másfelől olyan dizájnnal rendelkezik, hogy a németek mehetnének hozzájuk tanulni, mert nincs még egy olyan autó, ami annál szebb és egyedibb lenne.
Motorból ott van nekik az 1.8-as benzines, de jönnek rendes 1.6 benzinesek is. Kár szépíteni, motorból kicsi a paletta, lazán elférne még egy 2-3 liter közötti motorpaletta 3-4 taggal.
Egyébként meg azontúl, hogy a motorpaletta kicsi, minden másban ott van. Tudom, hogy alap dolog egy terepjárónál, hogy kényelmes legyen, de sokszor érdemes belegondolni, hogy egy 10-15 éves citroen is fényévekkel kényelmesebb mint a mai ww konszern 95%-a, ráadásul új felfüggesztésük is van.
Nagyon kíváncsi vagyok, de szerintem biztos hogy kényelmesebb lesz a ds7, egy vele kategóriában játszó ww konszernes suv-nál.
valóban nem adnak sokat %-ban, 1% alatt van a részesedésük, de az is, éves szinten több mint 60.000 autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!