Az olcso autok designja miert nem olyan jo? Pl egy opel, egy bmw, egy renault ugy elmarad egy infinititol, lanciatol, lexustol, volvotol. Utobbiak kifinomultnak tunnek.
A BMW mint olcsó autó? WTF?
Amúgy a "csak a gazdagoknak telik rá" autók mindig ilyenek voltak :D
Rettento regiesek a bmwk szerintem, es hasznaltan joval kevesbe tartjak az arukat mert sok van beloluk. Egy 7es sztem ugyanannyira ormotlan és olcso azokkal a hatso lampakkal mint egy duster :)
Az omega b, calibra, elso astra szerintem sokkal eloremutatobbnak tunt, mint pl egy g astra.
7-es BMW-ből utoljára az E38 volt szép. Viszont a Bangle-féle E90-es hármas, és előtte az E46 is el lett találva, ahogy az új F10-es 5ös is.
Egyébként a szó amit keresel az nem a régies, hanem a konzervatív, ezzel lehet eladni egy viszonylag széles vevőkörnek.
Olyant gyártanak, ami a célközönségüknek a leginkább megfelel!!
Az meg, hogy neked mi tetszik, nem mérvadó...
Új bmw m3?
A kb 2000-es évjáratú 3as? (nem tudom pontosan)
Mitsubishi Galant (1997es)
Új Passatok
Az infiniti, lancia nem tetszik.
Lexus... Nem randa, de inkább egy Audi a4/a6/a8
Volvo... Nagyon szép autók, kinézetre egy rossz szavam nem lehet rájuk, de inkább egy Audit kérnék ha lehet...
ja és lemaradt: Persze ezek ízlések és pofonok...
Valakinek a Fiat Multipla is tetszett mert megrajzolták...:D
Most jöhetnek a leértékelések ! Az amerika imádó rétegtől kicsit tele vagyok ...
(mert infiniti pld ottani piac árú )
Meg különben is a pénz amivel többet fizetsz a "visió"-ért nem ér meg annyit ..
Leegyszerűsítve nem térdelek be ezektől a "csodáktól "... :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!