Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercedes W210 Vélemények?...

Mercedes W210 Vélemények? E300 TDI 177 lovas?

Figyelt kérdés

Jöhet hideg, meleg. Kipróbáltam haverom kocsiját és nagyon megtetszett, kellemesen húz, az automataváltó is tetszett.

Mire kell figyelni vásárlás előtt? Mi a reális ára egy ilyen kocsinak?

2018. jún. 17. 16:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jártam ilyennel, imádtam. Olyan nagy dög, kényelmes Mercedes, a motorja nagyon bika volt, alapjáraton az a tipikusan "kattogó" agyonüthetetlen motor, de fordulaton olyat tolt, hogy leszakította a fejed. Aztán mikor az autót utóljára láttam (sógorom használta utánam), már szinte láttam a földet az autóban ülve (szó szerint kilyukadt, rozsda). Emiatt extrém olcsón adják őket, ha mégis jobb állapotút akarsz, annak azért van 1 millió felett az ára. De mondom, a motorja az örökélet.
2018. jún. 17. 16:06
 2/11 A kérdező kommentje:

Pont a rohadás az ami visszatart, nyilván a rossz hírneve miatt ennyire olcsóak....

Hogy lehet kiszűrni a komolyabb rohadást? Vagy mindenféleképpen bontatni kell valamit? Kárpitot vagy bármit!?

2018. jún. 17. 18:52
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát őszintén nem tudom, van még egy ismerősömnek egy E230-asa, ami 3 éves kora óta nála van. Kizárólag zárt garázsban áll az autó mindig, alapból keveset használta, mert a munkája miatt furgonokkal járt. Aztán jó ideje van egy újabb Mercije is, tehát a W210-es szinte csak hobbiautó, direkt csak jó időben veszi elő. Mégis a küszöb tiszta rozsda, már lassan a kerékcsere is probléma, mert nehogy beszakadjon a küszöb emeléskor, és vizsgán is nem tudom mi lesz vele.

Viszont ami érdekes, hogy az utván, parkolóban még látok gyakran W210-es Merciket kivülről teljesen rozsdamentes állapotban, direkt figyelem ezeket. Ők nem tudom hogy csinálják, annyira nem vagyok jártas a témában sajnos.

2018. jún. 17. 20:50
 4/11 walk w1th mee ***** válasza:
100%
2hónapja járok 1ilyennel..e200cdi 116ló..eddig jobbat produkált nálam mint a 46os bmwm 2év alatt!
2018. júl. 3. 21:13
 5/11 A kérdező kommentje:
Rozsdával hogy áll?
2018. júl. 22. 11:41
 6/11 walk w1th mee ***** válasza:
Ajtók alja a sarkokon 2ajtón,és csomagtartó alatt bal felől sarokban,jobb hátsó kerékiv de ennyi,az alja épen van.ez a lényeg ezeknél az alja ép legyen többi az már semmiség .
2018. júl. 22. 13:33
 7/11 walk w1th mee ***** válasza:
Én úgyvagyok vele addig megyek amig meg nem áll,és akkor meg eladom:)
2018. júl. 22. 13:35
 8/11 A kérdező kommentje:
Az alját is lehet javítani, nem?
2018. júl. 29. 16:45
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyik legrosszabb konstrukció mind közül. Iszonyatosan rohad mindenhol, a lámpája mattul mintha muszáj lenne, a légrugó gondjairól nem is beszélve.
2018. aug. 2. 22:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Valóban a mercedes szégyene ez az autó!

Rohad, az automata váltó sokszor bedöglik, dízelben az adagoló sem valami hosszú életű....

Én messze messze elkerülném ezt az autót az tuti :D

2018. aug. 2. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!