Mercedes W210 Vélemények? E300 TDI 177 lovas?
Jöhet hideg, meleg. Kipróbáltam haverom kocsiját és nagyon megtetszett, kellemesen húz, az automataváltó is tetszett.
Mire kell figyelni vásárlás előtt? Mi a reális ára egy ilyen kocsinak?
Pont a rohadás az ami visszatart, nyilván a rossz hírneve miatt ennyire olcsóak....
Hogy lehet kiszűrni a komolyabb rohadást? Vagy mindenféleképpen bontatni kell valamit? Kárpitot vagy bármit!?
Hát őszintén nem tudom, van még egy ismerősömnek egy E230-asa, ami 3 éves kora óta nála van. Kizárólag zárt garázsban áll az autó mindig, alapból keveset használta, mert a munkája miatt furgonokkal járt. Aztán jó ideje van egy újabb Mercije is, tehát a W210-es szinte csak hobbiautó, direkt csak jó időben veszi elő. Mégis a küszöb tiszta rozsda, már lassan a kerékcsere is probléma, mert nehogy beszakadjon a küszöb emeléskor, és vizsgán is nem tudom mi lesz vele.
Viszont ami érdekes, hogy az utván, parkolóban még látok gyakran W210-es Merciket kivülről teljesen rozsdamentes állapotban, direkt figyelem ezeket. Ők nem tudom hogy csinálják, annyira nem vagyok jártas a témában sajnos.
Valóban a mercedes szégyene ez az autó!
Rohad, az automata váltó sokszor bedöglik, dízelben az adagoló sem valami hosszú életű....
Én messze messze elkerülném ezt az autót az tuti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!