Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitsubishi Carisma vásárlásra...

Mitsubishi Carisma vásárlásra készülök. Mit kell nézni az autón? Mire figyeljek?

Figyelt kérdés
2018. jún. 15. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:

hány éves? hol veszed, kitől?

először is rohad-e, volt-e törve, milyen a dukkó, lógnak-e az ajtók? aztán, ha ez megvan, akkor benézel a kárpitra, műszerfal, hányásnyomok, kutyaszőr az ülések alatt..közben, ha megtetszett a tulaj már mutathatja is a korrekt papirokat, törzskönyvet, forgalmit, mely szerint tényleg ő a tulaj.

ha ez is rendben, akkor lehet felpattintani a motorháztetőt..van e benne motor, milyen állapotú, az olaj mennyire elhasznált(még hideg motornál csináld a szalvéta-tesztet)..aztán vagy beindítja(ha komoly a szándékod ezek után) és meghallgatod...ha nagyon zörög, akkor még nem dől a világ, csak a kért ár feléből kezdj el alkudni.

a szervizkönyv az tökmindegy, mert üregvizsgálat úgysincs..csak beírják..aztán olajat is vagy cseréltek, vagy nem.

a többit majd mások leírják.

légy résen.

2018. jún. 15. 19:15
 2/5 anonim ***** válasza:
1981 őszén láttam először Carisma-t, akkor még csoda számba ment(ma is). A japók imádják, mert széthajthatatlan.
2018. jún. 15. 19:19
 3/5 A kérdező kommentje:
A kutyaszőr az miért baj?
2018. jún. 15. 19:36
 4/5 anonim ***** válasza:

miért baj? ha kérded, akkor nem baj. Nekem biztos nem.

Mielőtt eladtam az autómat, elvittem egy varázs-garázsba kitisztíttatni. ötven ropi volt, de úgy elvitték, mint a sicc..pedig azzal építkeztem, trágyát szállítottam, földet, cementet, kutyákat, stb

abban minden volt.

amiről nem tud a vevő, az nem fáj nekije.

2018. jún. 15. 19:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Ha egy kutyát vittek id3 oda, az engem nem zavar.
2018. jún. 15. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!