Mitsubishi Carisma vásárlásra készülök. Mit kell nézni az autón? Mire figyeljek?
hány éves? hol veszed, kitől?
először is rohad-e, volt-e törve, milyen a dukkó, lógnak-e az ajtók? aztán, ha ez megvan, akkor benézel a kárpitra, műszerfal, hányásnyomok, kutyaszőr az ülések alatt..közben, ha megtetszett a tulaj már mutathatja is a korrekt papirokat, törzskönyvet, forgalmit, mely szerint tényleg ő a tulaj.
ha ez is rendben, akkor lehet felpattintani a motorháztetőt..van e benne motor, milyen állapotú, az olaj mennyire elhasznált(még hideg motornál csináld a szalvéta-tesztet)..aztán vagy beindítja(ha komoly a szándékod ezek után) és meghallgatod...ha nagyon zörög, akkor még nem dől a világ, csak a kért ár feléből kezdj el alkudni.
a szervizkönyv az tökmindegy, mert üregvizsgálat úgysincs..csak beírják..aztán olajat is vagy cseréltek, vagy nem.
a többit majd mások leírják.
légy résen.
miért baj? ha kérded, akkor nem baj. Nekem biztos nem.
Mielőtt eladtam az autómat, elvittem egy varázs-garázsba kitisztíttatni. ötven ropi volt, de úgy elvitték, mint a sicc..pedig azzal építkeztem, trágyát szállítottam, földet, cementet, kutyákat, stb
abban minden volt.
amiről nem tud a vevő, az nem fáj nekije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!