Mitsubishi Carisma vélemények?
Figyelt kérdés
2018. jún. 12. 06:24
1/7 anonim válasza:
Melyik? Mert nem mindegy. Mivel új már nincs, a legfiatalabb is elmúlt 10 éves, így inkább az eddigi gazdáin múlik. A ráncfelvarrás előtti szerintem szebb, de ez ízlés dolga. Az 1.6 az gyengus, az 1.8 GDI az meg ugye GDI. Korai GDI motor, annak minden gyerekbetegségével, de ha figyelsz rá, akkor élvezetes. A GDI ne tévesszen meg, nem dízel, hanem benzines (Gasoline Direct Injection). Nagyon jó a gázreakciója, és a 125 lóerőhöz képest is nagyon jól megy. Dupla lambda szondás, de nem gáz. Tágas, élvezetes, jól autózható. A dízelt azért nem említettem, mert azzal nem is foglalkoznék. Négykeréken guruló probléma, mint szinte az összes modernebb dízel.
2/7 anonim válasza:
Egy kicsit Mitsu, egy kicsit Volvo, egy kicsit Renault. Szerinted? Szerintem nem...
3/7 D. Brasco válasza:
Ez egy régebben szebb napokat megélt márka hogy is mondja ...nem túl jól sikerült darabja.en messze elkerulnem!
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor milyen japánt?
2018. jún. 12. 11:43
5/7 JulesTS válasza:
Benzinesben csak a valto Renault, motor Micu, a tobbi meg Hollandiaban keszult a Volvo S40-nel kozosen. Szerintem az 1.6-os se gyenge. Ugyan nem egy versenyauto, de dinamikusan lehet vele kozlekedni. Nekunk nem GDI, 1.6-os van. Hibakod olvasas utan csereltem legtomegmerot, vezermutengely jeladot es fojtoszelep pozicio jeladot, azota semmi baja. Parom M0-ason 6.2l/100km-es fogyasztassal jarkal vele. Belul tagas. Jo futomuve van. Szerintem meltanytalanul van lenezve, sokak szeeint nem igazi Mitsubishi (viszont ezert olcso is). Amire viszont figyelni kell vasarlaskor, hogy a kuszob es a sarvedok szeretnek rohadni...
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2018. jún. 12. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!