Ha baleset történt volna akkor ki lett volna a felelős ilyenkor? (fékhiba)
Ez az eset pár hónapja történt. Céges áruszállító autót vezettem, és amikor fékezni akartam volna akkor a fékpedál teljesen be tudtam nyomni, de az autó nem lassult, vagy csak minimálisan. Ha baleset történt volna pl egy gyalogost elütöttem volna, és meghal akkor ki lenne a felelős? Induláskor nem volt semmi baja. De a főnököm tudott róla, hogy van valami gond, de nem tett
vele semmit, és nem is tájékoztatott.
Megálltam, és felhívtam őt, és azt mondta hogy menjek tovább minimum a cégig (olyan 15 km-t kellett volna mennem addig.) De én mondtam h így biztos h nem!
Ilyenkor ha baleset lett volna ki lett volna a felelős, és milyen büntetés lett volna belőle?
Azóta már eljöttem attól a cégtől.
Sajna ilyenek a céges autók, nem igazán foglalkoznak velük!
Nekem benzines céges autóm volt/van, márka most mindegy!
Megkaptam, nézem a szervízkönyvet, mondom 22e km óta nem volt olaj cserélve: Főnök: -oké
Útközben zabálta az olajat, nekem kellett rátöltenem, mondtam főnöknek, hogy itt valami nagyon nem kóser nem ártana szervízbe vinni és olajlehúzó gyűrűket megnézni: főnök: -oké
(azóta sem volt)
múltkor kiégett a jobb első fényszóró/távolsági, mondtam főnöknek: "majd meg lesz csináltatva"
Szerintem azóta is úgy van :D
sötétben alig látni vele mert a bal meg annyira le van állítva mint a barom.... magam meg nem tudom kicserélni mert a fél kocsi elejét le kell hozzá bontani.
Szóval ja, ennyire foglalkoznak a cégek az autókkal!
Ja meg mondom, kezd dízel hangja lenni a benzines autónak! :D
Na azóta csak kajával meg innivalóval megrakodva megyek azzal a kocsival mert ki tudja mikor hol rohadok le vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!