Ránézésre tudom a márkát, típust, osztályt, illetve az évjáratot intervallumát is sikeresen belövöm.
Illetve, autóiparban dolgozom.
2018. jún. 8. 16:10
2/11 anonim válasza:
17 évesen nekem se ment :D 20 évesen már inkább, addig hidegen hagytak a kocsik
2018. jún. 8. 16:13
3/11 anonim válasza:
Az unokaöcsém 4 évesen messziről felismeri a legtöbbet.
A gyakori típusokat tudom (ne kérdezd honnan, egyszerűen ráragad az emberre, ha érdekli).
A ritka vagy tengeren túli típusoknál azért gondolkodóba esek.
2018. jún. 8. 16:29
4/11 anonim válasza:
Érdeklődés kérdése. Én egy 24 éves autofanatik vagyok, van is egy hobbiautóm, de egyes márkákon belül az új szériákat totál összekeverem első ránézésre, annyira egyformák...
De ha ez vigasztal én meg a focistákat nem ismerem fel, maximum azokat akik visszaköszönnek a chips-es zacskón meg az üditős palackon :)
2018. jún. 8. 16:30
5/11 anonim válasza:
Nem nehéz megállapítani az embléma alapján az autók márkáját. De forma alapján is ki lehet találni.
2018. jún. 8. 16:34
6/11 anonim válasza:
Én se ismerem fel őket. Egy-két jellegzetesebb típust esetleg, de a legtöbbje nekem csak egy zajos, rosszabb esetben büdös izé, amivel egyes emberek közlekednek.
2018. jún. 8. 17:15
7/11 anonim válasza:
Én már 2 évesen a babakocsiból ki akartam ugrani minden egyes autó láttán, szóval ez inkább adottság, meg érdeklődési kör kérdése.
2018. jún. 8. 17:22
8/11 anonim válasza:
Kiskoromban rengeteg autós magazint olvastam, úgyhogy az akkori autókat még hátsó lámpáról is fölismerem. Azóta nem olvasok már annyira ilyeneket, úgyhogy az újabbakat már kevesebbszer ismerem fel, na meg szerintem az újak jó része már nem olyan karakteres.
2018. jún. 8. 17:34
9/11 anonim válasza:
Neked lehet nem ez az erősséged.
Próbálj meg tehenet, lovat, birkát vagy gumicsizmát felismerni, lehet menni fog.
2018. jún. 8. 17:53
10/11 anonim válasza:
A régebbiek még mennek, de ezek a mai egyenautók már nem annyira. Szóval nyugi:).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!