Szerintetek nagyon gáz ha 22 éves egyetemista fiúként fiat seicento-t (sporting) vennék?
viszont könnyebb vele parkolni és biztos kis fogyasztású
én ha tehetném kétütemű Trabantot vennék (autópályán úgysem megyek, mert nekem párhuzamos az ingyenes főúttal,ha nagy ritkán Budapestre megyek és annyival nem gyorsabb)
azt meg lexarom, hogy más mit mond, mondjuk nekem nem is nagyon szólnak be, mert leépítem őket
amúgy meg gondolom egyetemistaként nem maffiakörökben akarsz menőzni, vagy esetleg vidéki tróger kocsmatöltelékek között
Magadnak veszed, neked kell, hogy tetszen, nem masnak. Hidd el, sokkal kenyelmesebb telen a meleg autoban utazni, mint kint a minuszban csuszkalni a buszmegalloig, ami raadasul késik ha esik valami. En mikor altalanos iskolas voltam (7eve), mit meg nem tettem volna, ha lett volna egy szakadt trabantom, es nem kellett volna azon izgulni es imatkozni, hogy felferek-e a buszra, elerem vele a masik buszomat, vagy szivhatok még fel orat..
Szerintem az a gaz, amikor apuci a gyerek segge ala tolja a fel millas autot, es azzal menozik, hogy mekkora sztar, holott egy kovet nem mozgatott meg erte.
Sok sikert a vetelhez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!