Vennék simson motort de nem tudom melyik lenne jobb egy S50 vagy S51?
Figyelt kérdés
Már volt egy schwalbim aza csak bajom volt. Melyikel jarnek jobban szerintetek?2017. aug. 2. 22:07
1/3 anonim válasza:
Ezekkel is csak a bajod lenne.
Döntsd el mit szeretnél! Közlekedési eszközt, vagy szeretgetni / szerelgetni való nosztalgiajárgányt. Ha az utóbbit, akkor vegyél Simsont.
A leglepusztultabb pizzafutármotorral kevesebb bajod lenne, mint ezekkel.
2/3 Szolovjov válasza:
Az S51-est jobban ajánlom. Ami jobb az S50-ben az a váltója. Viszont az 51-es nyomatékosabb, nem kell annyira pörgetni. És az az előnye is megvan hogy főtengely szimering cseréhez nem kell széthúzni a blokkot, ellentétben az S50-essel. Nem igaz hogy a Simsonnal sok a baj, én évente kb. 5 ezer km-t közlekedek vele. Mindennapi közlekedési eszközöm, munkába is azzal járok és mindig oda és haza értem vele. A világ egyik legmegbízhatóbb kismotorja.
3/3 anonim válasza:
Mindenképpeb 51-est azt könnyebb szerelni. És abból is tirisztoros gyújtásost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!