Ki lehet-e cserélni egy 2013-as VW Golf hátsó lámpáit egy Facelift útáni újabb Golf lámpáira?
Figyelt kérdés
Maga a lámpa test kompatibilis a régebbi foglalattal? Kell valamit Vag-Com-on keresztül kódolni? A válaszokat előre is köszönöm!2018. jún. 7. 16:10
1/5 anonim válasza:
Mármint egy Golf VI-ba akarsz Golf VII lámpát rakni?
3/5 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy G6-ból nem volt facelift
4/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, lehet kicsit pontatlan voltam a megfogalmazással. Én a golf mk7-ről szerettem volna kérdezni. Úgy tudom, de lehet tévedek, hogy a mk7-es modell 2013-tól forgalmazták és 2016-ban kapott egy face liftet. Az volt a kérdésem, hogy egy face lift előtti mk7-es golf hátsó lámpáit ki lehet-e cserélni egy face lift utáni golf hátsó lámpáira? A neten erről vannak fent videók de nem derült ki számomra, hogy egyszerűen ki szedik és berakják az újat vagy még kell külön kódolni is hogy az index meg az elakadás jelző működjön.
2018. jún. 8. 06:24
5/5 anonim válasza:
sima plug&play
ha a funkciók nem változnak, nem kell vcds
az csak akkor kéne ha programozni szeretnél kényelmi funkciót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!