Fék lámpáról fényezést el tudom távolítani valahogy, vegyek másikat?
Vettem egy csomagtartót bontottan, mert az enyém rohadt. Nem színazonos volt, ezért fényeztettem, de a barom fényező haverom nem vette ki hanem telibe fújta... Jót röhögött rajta, és bocsi lett a vége, de nem kekeckedek vele, mert amúgy gyönyörű fény lett, kamrában készült stb. nagyon baráti áron...
Szóval le tudom oldani valamivel az egészet, vagy nem éri meg az anyag árát, és inkább vegyek bontva egyet?
Elszórakozok én vele otthon, van türelmem hozzá, ha 1-2 ezerből megvan, de ha nincs akkor nem, mert bontva is kapok 5-7 ezerért, de annak utána kell járjon, ha van is utalgatni, ha messziről jön, postára várni, tehát az is egy macera, értitek... Ha meg tudom oldani azzal hogy kimegyek egy nitroért a sarki festékeshez, inkább azt választom.
Valakinek tapasztalata ebben? Ez érdekel.
Köszi!
Neki esek akkor nitroval, az még van is tesómnak, hátha. Ha az kevés megpróbálom kromofággal, még az is belecsúszik 2 ropiba szerintem. Ha kivégzem max akkor bontott. Legalább lesz tapasztalat. :D
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!