Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Felni fényezést hogyan javítsam?

Felni fényezést hogyan javítsam?

Figyelt kérdés
elég komolyan több helyen lehorzsoltam a felnit. Most kiszedtem belőle a mélyedéseket addig csiszoltam amíg sima nem lett a felület. Hogyan tovább? ha kevertetek olyan színben festéket és ott azon ponton lokálisan ahol lejött a festék megfújom jó lesz? nem fog elütni? Köszi!
2017. nov. 25. 17:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Vidd el fényezőhöz. Akárhogyan keverteted, valamilyen szinten mindenképpen el fog ütni az eredeti színtől. Mivel nem egy nagy méretű valamiről van szó, ezért egyszerűbb, ha az egészet átfesteted egy fényezővel.
2017. nov. 25. 17:58
 2/2 A kérdező kommentje:
1es az a baj hogy ezen felnin kívül van még egy garnitura akkor meg az egész felni ütne el a a többi 3 tól. Annyi pénzem meg nincs hogy mind a 4 et telibe fényeztessem.
2017. nov. 25. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!