Hogyan lehet letisztítani a fényezést?
A fényezésen apró kis pöttyök vannak, lehet hogy fenyő gyanta, de inkább bogarak sz*rták le. Nem frissek a nyomok rajta szóval az egszerűen letörlés nem működik.
Eddig próbáltam autósamponnal, nem használt,
pálinkával, ez működött de a fényezést is megmarta
és próbáltam még vizes rongyal áztatva pár óráig, ez kicsit használt de ez sem az igazi.
Amin még szóba jöhet szerintem mosószeres vizzel áztatás,
Egyéb ötletek? Ezek amiket felsoroltam működnek? És nem tesznek kárt a fényezésben?
A mi kocsinkat citromos Cif súrolókrémmel szoktam rendszeresen átsúrolni egy mosogatószivacs puhább felével.
Arra figyelni kell hogy vizes legyen a felület és a szivacs mikor dörzsölöd. Miután ez megvan WU2 samponnal lemosom és szárazra törlöm, majd prevent polírpasztával és puha ronggyal átpolírozom aztán kap egy Turtle-wax viasz réteget.
Ennek az az eredménye hogy a 15 éves metálfény még mindig úgy csillog mintha új lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!