94 honda civic csopog az olaj. Javitsam?
D13b2 kodu motor, a motor es valto kapcsolodasanal csopog az olaj(napi 8-14 csepp), valoszinuleg fotengely szimering.
Az autot 2019 januarig tartanam meg kb.
Erdemes megcsinaltatni vagy nem?
Lesz ettol mas baja a motornak?
Eleg dragan javitanak.
2019 január 31-ig az 16 és fél hónap, (495.nap) mindez napi átlag 11 cseppel számolva annyi mint: 5445 csepp.
Jaj Istenem, az egy balatoni üdülő ára!
/a szimmering csere költségeibe már bele sem merek gondolni/ ;)
Maga a szimering nem draga, mert a gyari elore, hatra ~5000ft, de a munkadij 35000ft lenne.
Legalabbis a szerelo ezt mondta, hogy ßegalabb ennyi.
Nem tudom hol érdeklődtél, de mifelénk 5000Ft körüliek a rezsióradíjak.
/szerintem ez egy elfogadható összeg/
No ha visszaosztjuk a 35ezres munkadíjat......
Ezek szerint egy szakműhelyben, hozzáértő mesterembereknek, emelővel, célszerszámokkal, 7óra(!) egy szimmering csere?
Nemáááá! :(
Majd megakarom csinaltatni, csak az erdekelt, hogy addig lehet e valami baja.
Ilyen max 2 honaprol van szo.
Jelenleg mindennap kell az auto napi 14 orat. Emiatt kerdeztem, hogy lehet e baja.
Ember nincs aki megmondja, ennyi infó alapján.
Lehet hogy egy évig járhatsz vele napi 8-14 cseppel ha valami "semleges" helyen ereszt. Az is lehet hogy a főtengely hátsó, vagy a sebváltó első szimmeringje haldoklik. Aztán ha amikor végleg elenged, kb. 10perc alatt teleszórja a kuplungharangot olajjal. Az, ha becsurog a tárcsához, lesz neked égett olajszag, és helyben álló autó. :(
Szerintem ne kockáztass.
Mindenkepp meg lesz majd csinaltatva, talaltam egy szerelot itt helyben ahova a hondasok hordjak az autoikat, vele beszeltem, olyan 10-15e munkadijat mondott.
Elso, hatso szimeeing pkusz kuplungcsere. Ennyieet megcsinaltatom novemberben.
komolyan ember? minek neked ilyen autó? vegyél egy suzuki swiftet 30 000ft-ért motor generált kapsz hozzá
arra is kéne gondolni hogy nem csak megvenni kell hanem fent tartani is
Utolso, mint mondtam meg lesz csinaltatva, csak kell az auto.
Amugy meg mar meg lett csinaltatva 2 nap volt
Ilyen korú autóra egy forintot nem szabad költeni!
Az a pár liter olaj amit utánna töltesz a következő egy másfél évben, töredéke a javítás költségének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!