Simson motorról lenne szó Eredeti gyári S 50N Valakinek tapasztalata hirtelen keverék váltás?
Öregapámtól megörököltem ezt a szóbanforgó Simsont, azt mondta amiota csak emlèkszik mondig ezt az Arol olajat veszi es ezzel keveri a benzint (kb 30-40 ève van nála a motor..) Ès a kèrdès lènye azlenne hogy szerintetek milyen hatással lenne a motorra ha most valami jobb/ minősègebbit tennèkbele?
Sosem használtam Arol olajat de amit olvastamróla hát nem dijjazák sehol nagyon..
Krosszmotorokba mindig minősègi Repsolt kevertem, tehát nem szeretnèm eztsem szarral etetni
De ugye ha jóvolt neki kb 30èvig az Aról most nemtudom mitörtènne ha hirtelen valami minősègit kapna..
Valakinek valami vèlemènye vagy esetleg tapasztalat vagy valami?? Köszi eleőreis
Minimálisan több pénzért már kapsz félszintetikus modern 2T olajat.Én a Staromhoz ezt használom: [link]
A legnagyobb nyári hőséban is hibátlan,melegen 0 füst.Bátran ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!