Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szükséges a vezérlés csere?...

Szükséges a vezérlés csere? (olvasd végig)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Adott egy frissen vásárolt 1999. Végi Audi A4-es. Kereskedőtől vettem(nem igy terveztem de jo vétel volt) hivatalosan 247 ezer km van benne. Erre a kereskedésre szerintem nem jellemző a tekergetés, árulnak 350e km-el is BMW-ket, amir siman tekerhetnének. Karosszerias es autószerelő átnézte, mindkettejuk szerint nagyon jo allapotu es nem utal semmi arra hogy több lenne benne ennél a km-nél. Szinte hibátlan kasztni, szép nem lelakott belső. Ez oké. Na már most a szerelő aztmondta mindenféleképpen kell rögtön az olaj es vezérlés csere elővigyázatosságból. Persze ő is akar magának munkát. Viszont meg van jelolve két német cetlivel a motortérben, hogy márciusban 2e km ezelőtt volt olajcsere és hogy 190 fele is lecserélték valamit(gondolom vezerles). Belinkelem a két képet, vetnének rá egy pillantást? Elég eredetinek tűnnek. Ezáltal ez azt is jelentené hogy nem indokolt sem a vezerles sem az olaj csere egyelőre? Mert logikusan igy volna..lehet valami trükk? Előre is köszönöm a válaszokat.

[link]

[link]

2018. jún. 1. 19:00
1 2
 11/13 crudy ***** válasza:
Tényleg, a képeket meg se néztem igazából. Csak megnéztem egy 99-es 1.8T vezérlést.
2018. jún. 1. 21:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Én mindenképpen cseréltetném, szép meg jó a cetli, de sajnos a mai világban egy használt autónál már semmiben nem lehet megbízni.
2018. jún. 1. 22:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Akkor tisztázzuk

A kepen az írás elég korrekt tehát elvileg valós is lehet.

Vezérlés csere ha jól láttam telefonról 10e km múlva esedékes.

Olajból friss van benne

.

Namost.. szerintem elmehet vele 10e kmt de mivel vezérlést kell cserélni nemsokára egy forintot se veszít ha most megteszi.

De azt csinál a kérdező amit akar.

2018. jún. 2. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!