Miért akar gyorsulni mindenki állandóan?
Figyelt kérdés
BMW-m van, és folyamatosan padlógázzal indulnak el mellettem, ha többsávos úton megyek. Milyen indíttatásból? Bár igaz, szoktam túráztatni az erőművet...2018. máj. 29. 16:12
1/11 anonim válasza:
Polgár pukkasztó kérdés :D
De ha az ember “keresi” a versenyt, az általában meg is találja.
Csak nehogy egy unatkozó Audi A6 ossal húzzál újjat mert megjárod XD
4/11 anonim válasza:
Na, abban se lehet nyugodtan ülni?
Azt hittem, ez csak a kisautósok rémálma.
5/11 anonim válasza:
Hmm, miért érzem azt hogy troll vagy nem egy észlény?
6/11 anonim válasza:
Én leszarom ki indul el padlógázzal mellettem
Életkor függő a dolog
8/11 anonim válasza:
Motorral is ez a helyzet, csak az nyugodtabb, mert tudod, hogy ott az erő és bármikor elléphetsz ha akarsz, ezért szinte felesleges is versenyezni. :)
9/11 anonim válasza:
Nekem is. Nyomorult 316i-m van. Közlekedni vettem, meg mert kényelmes. De 1300 kiló a kaszni egy 1.6 motorhoz. Nem versenyautó. Nem is néz ki annak... Ennek ellenére ha este megyek haza sokszor nyomatják mellettem a motort a pirosnál, bámulgatnak át meg padlógázzal indulnak.
De legalább a többi BMW-s az esetek többségében előzékeny és segítenek. Ez kicsit kárpótol. Csak kezdek félni hogy belémjön valami önjelölt versenypilóta.
10/11 anonim válasza:
Néha én is szoktam, csak azért hogy vegyék észre magukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!