Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autókat lenne érdemes...

Milyen autókat lenne érdemes néznem?

Figyelt kérdés

Tanuló autó után szeretnék (F Astra) szeretnék venni egy szintén nem túl drága alkatrész terén jó ellátottsággal rendelkező kocsit. Sajnos egy részeg és gyógyszerbehatás alatti ember nekem jött.

Üzemanyag terén, havi szinten nem megyek többet 300-400 km-nél, így nem szükséglet egy dízel.

Hosszabbtávra gondolkodnék, 4-5 év.

1,5 millióig gondolkodnék, de inkább 1 millió felett egy kicsivel, legyen pénz a kötelező dolgokra rögtön.

Golf-ok tdi-ben jók, de annyira nem jönnek be, pd-tdi időzített bomba. Benzines 1.6 már nem olyan rossz, de fogyasztásban az olvasottak alapján már egy 320i beéri szinte annyival.

E46 régóta szimpatikus, de nem tudom mára mennyire elfogadható vétel még. 320i nekem elég lenne bőven.

Kisautókat néztem még 1.4 H Astra, Toyota Corolla. A3-as Audi.

Nyitott vagyok elég sok mindenre.

Előre is köszönöm a segítségeteket!

2018. máj. 28. 17:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ez lesz az első autó a nevemen még egy évem lesz egyetemen. Mi a tökömnek vegyek egy sorhatot? Jó a hang, meg persze a menettulajdonságok, de azért évi 70-80 ezer nekem sokat számít, szervíz se mindegy mennyi.

Amúgy írd meg mi a jó deal.

2018. máj. 30. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!