Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen 1.4 - 1.6os városi...

Milyen 1.4 - 1.6os városi autókat érdemes megnézni 2009-től felfelé,2,5millióig?

Figyelt kérdés

Egy motoros férfinek kellene :) Tehát a sportos vonal lenne a fő szempont ferdehátú kivitelben, igazából csak a szezonon kívüli köztes időszakot váltanám ki autóval mert tavasztól, az ősz közepéig motorral megyek mindenhova amíg az időjárás engedi, de a köztes hónapokat egy kis Corsa-val váltottam ki esőben, télen, illetve a bevásárlást is ilyen módon intéztem.

Milyen márkából vannak kifejezetten megbízható konstrukciók? Ami meg is éri az árát

2018. febr. 2. 16:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Városi autónak? Toyota Yarist...
2018. febr. 2. 19:57
 2/2 anonim ***** válasza:

-mini one

-vw golf VI

-fiat bravo

-hyundai I30

-fiat punto

-ford fiesta

-kia soul

-alfa romeo mito

-opel d corsa

-peugeot 207

én személy szerint ami nekem volt az a minit és a ford fiestát és a [link] ajánlom szerintem az abart volt a legdurvább és a legerösseb ilyen fiatal kocsim

2018. febr. 2. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!