Ez természetes, hogy egy lengőkarcseréért ott kell hagyni 1 hétre az autószerelőnél az autót?
Normális szerelőhöz kellene járni.
Egyrészt olyanhoz aki meg is nézi mi a gond és a hibás alkatrészt cseréli, másrészt ha valami mégsem oké, akkor a garanciális javítást becsülettel, azonnal elvégzi.
Baszogasd amíg kész nem lesz, aztán keress másik szerelőt
De most akkor nem is a lengőkar cseréje miatt van 1 hétig ott. Te írtad hogy az 2 nap volt, gondolom foglalkozott mással is és azért tartott annyi ideig.
Most a megnézés tart 4-5 napja, de ennek már semmi köze a lengőkarhoz.
Vidd el a kocsit és mond meg hogy szóljon ha rá tud nézni, majd akkor visszaviszed. Nincs tökéletes ember, mindenkinél van valami baj a toronyban, ha egyébként jól dolgozik és olcsó akkor belefér hogy ilyen ráérős legyen.
Azt te tudod hogy milyen embernek ismerted meg és félni kell-e attól hogy kárt tesz benne (ha igen, az nagy baj), de én pl az ilyenek miatt csinálom magamnak az autókat. Ha gumit kell cserélni, akkor leszedem a 4 kereket, elviszem gumishoz, visszarakom a 4 gyereket. Így a kerékcsavarjaimhoz sem kell hozzápiszkáljanak.
a mellettünk lévő utcában van egy szerelő, oda vittem volna a vasat, mert emelő kellett.. aztán hallom, hogy a fia egy már javított autóval elment buliba, és totálkárosra bulizta..
aztán elvittem az opelemet dukkózni egy jó dukkóshoz. egy hét múlva látom, hogy a haverjaival száguldozik a Bartókon..
azt mondta próbaszárításon volt..na? erre mit lépsz?
én sem voltam elég erélyes, inkább megfogadtam, nem viszem ilyen szerelőkhöz.
Aztán a kisbuszomban alakemelő motort kellett cserélni. Leültem a váróban, azt mondták sok a kocsi, várjak türelemmel. Négy óra várakozás után szóltak, hogy vihetem...aztán otthon látom, hogy cementet fuvaroztak, mert még csak ki sem takarították a kocsit
(volt egy hátsó kijárat, ott mentek ki "próbaútra")
Nagyon ritka a rendes szerelő,és még ritkább az aki nem hazudozik és nem húz le.Nálam az olyan ember aki elvállal valamit 1 napra és 4 napig hozzá se kezd az elásta magát akármilyen olcsó is. Inkább magamnak megcsinálom a kocsit a kertben minthogy ilyen kóklerekkel küzdjek.
Én a helyedben elvinném máshoz. Nem az új lengőkar lesz a rossz,szóval úgyse garanciális.
Tróger szerelőkről én is tudnék mesélni. Maszek szerelő aki főállásban szervizben dolgozik.
Kb 3 héttel előre le volt beszélve egy nap amikor viszem az autót, viszem hozzá a vezérlést és max 1 nap alatt kicseréli. Direkt elmondtam, hogy 4 nap múlva mindenképpen kell a kocsi, mert utazunk el. Naponta hívogattam, hogy áll a dolog. Kb 1 hétbe telt neki kicserélni a vezérlést, mert hogy közbejöttek kisebb munkák. Kösz bameg. Ráadásul az előtte megbeszélt 40 ezer Ft munkadíj helyett kért 68-at pedig nem is háborogtam. Plusz az utazást is le kellett mondanom. Na azóta kerülöm ezt a szerelőt és senkinek nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!