Mennyire "természetes", higy idővel tölteni kell a klímát?
A mostani autóm az első, amiben klíma van, szóval nem nahyon vagyok képben.
Használt autóknál, hol szokott szökni a gáz általában,hová tűnik ?
Mennyire nagy baj, ha utána kell tölteni ?
Egy autóklímából ugyanúgy nem szökhet a gáz, mint a jó öreg hatvanéves Szaratov hűtőből(ma is működik a pincében)az első klímásom a mostani tulajnál is hibátlanul működik, pedig húsz éves..a mostani vasam 13 éves, és hibátlan a klíma.
...hogy hol szokott szökni? akárhol, ahol illesztés van..
...hogy utána kell tölteni? keress egy hozzáértő járműklímást. majd ő megoldja, hogy ne kelljen.
a lányom új mercijében már az átvétel utáni nap nem hűtött a klíma(elment a gáz)
Szökhet.
Majd egyszer nézz rá a szaratov kompresszorára, utána az autóéra. A szaratovéból jön ki tengely, amit tömíteni kell valahogy, vannak benne oldható csőcsatlakozások?
Nincsenek.
Az autóban vannak.
Ha két-három évig megtartja a hűtőközeget, akkor már jó. Ennyi időnként amúgy is cserélni kell a hűtőközeget és az olajat benne.
#6 okostojáska, klímás mondta, hogy nem tekinthető zártnak egy autó rendszere, mert vannak benne oldható kötések, és a kompresszor sem zárt.
Ha három évig megtartja, már jó. Biztos hülye, mert egy márka hivatalos szervize, és amúgy klímásokat oktat.
És cserélni is kell, mert a kenőanyag elhasználódik. Le kell szívni a rendszert teljesen. Utána megnézni, tartja-e a vákuumot, ha nem, megkeresni, hol a hiba. Ha megvan, javítás után tölthető újra a rendszer.
Okoskodó válaszod a szar francia vasaddal kb. annyira hiteles, mint amikor valaki a nagyapja ezerkettes zsigájára hivatkozik, amit "sose kellett szererlni, bezzeg a mai műanyag autók mind szarok".
Vitázni nem kell, tényeket írtam, igazat meg ne adj, mert olyanom már van.
8.-nak mi baja? Tán a farkadra léptek?
Okoskodik Idesanyád, én csak a tényeket irtam le.
Sőt hogy tovább menjek, kamionozok és ott is nem egy autónak 800000-1 milla km közt is jó a klima.
Persze megértelek, tudom hogy neked biztos német autód van, na az valóban örülsz ha 3 évet kibir.
Volt német autó is a rokonságban, Opel Zafira és Vw sharan is, na ennek tényleg elment 3 évesen a gáz.
De amúgy akinek kenyeret adsz azt oktasd ki !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!