Energiaital ital hatása alatt természetes hogy jobban vezet az ember?
Reggel megittam egy fél literest, később egy sima 2,5deciset, egy félóra alatt úgy kipattant a szemem hogy átlagosan 130-150es tempóval jöttem végig motorral szerpentinen, de éreztem hogy simán 200ig tudnám húzni de nem erőltettem inkább, mert néhol fel van repedezve az út.
Szóval jobban éreztem a gázt, kanyarokból úgy jöttem ki mint a golyó, a hátsója is megcsúszott de kihoztam belőle.
Volt "szerencsém" ilyen suttyó halálát végignézni.... úgy repült a levegőben mint a rongybaba... rángatózott az útszélén egy kucsit, de mire kijött a mentő már
eltávozott az örök vadászmezőre....
Probléma az, hogy akivel ütközött, azt a nyomorba taszította....
Motorosok biztos ismerik, mert minden héten le van zárva miattuk 82-es út szerpentines szakasza....
Alapvetően nincs bajom a motorosokkal, csak ezekkel az eszetlen barmokkal, aki azt hiszi ha teljesen rámegy a kamionra majd gyorsabban fog menni....
Jó anyag lehetett...Láttalak egyébként. Csodálkoztam is, hogy miért mész 3 kerekű gyerekbiciklivel a szerpentinen, de amikor melléd gurultunk hallottuk, hogy brümmögsz és nyávogsz miközben gyökkettővel nyikorogva röfögtetsz az úton...
Megvontuk a vállunkat és tovagurultunk ( mi nem ittunk ilyesféléket és nyugis tempóban hajtottunk tova, élveztük a jó időt és a motorozást ).
Ilyet már én is végignéztem, bár az egy robogós volt 60-nal csak nem tartotta be a követési távot a furgon mögött és a valagában ment. Majd mikor az hirtelen lefékezett reakció nélkül ment bele, természetesen a robogós felfogás szerint a sisak nincs bekötve csak fejbe húzva ami le is repült róla és fejjel vágódott az aszfalthoz. Remegett egy kicsit meg hörgött, dörmögött aztán fél perc után abbahagyta. Még a diszpécser se vette fel a telefont addigra meghalt.
Úgyhogy hülyegyerek így száguldozz a szarhatároddal. Bár te annyira nem érdekelsz, csak ha egy ártatlan gyalogosnak vágódik neki a motorod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!