Miért nem veszik észre a gondot az orvosok mikor az ember a pofájukba rágja a konkrétumot? Vagy jobb lenne ha pénzt adnék? Ami természetes nincs. Vagy ak 47. -est fognék a fejéhez jobb lenne?
Voltam fogorvosnál meg szájsebészeten kb.8-10 szer.
Konkrétan elmondtam mi a gond találtam csomókat a számban(Nem nyálmirigy és biztos hogy nem volt ott eddig is)..
Volt MR vizsgálat röntgen.Most megyek nyaki ultrahangra januárban.
Ki mit tenne a helyemben?Hozzáteszem van egy 2 éves lányom és nemsokára jön a második akiket fel kellene nevelnem.Tanácstalan vagyok.Voltam maszekon is fogorvosnál.
Normális stílussal többre mész, mint az idegbeteg hisztériázással... Talán ejtsd útba a pszichiátriát is és kezeltesd minden problémád egyúttal.
Jó. Elmondtad az orvosnak a tüneteid. Beutaltak a diagnózis felállításához szükséges vizsgálatokra. Most akkor mi a francon problémázol...?
Hallod, te tényleg nem érted... :D
Jó, ott a csomó. Te érzed. Ezzel elmentél orvoshoz. Ő nem talált semmit, de elküldött különféle tényleg drága vizsgálatokra, hogy meg tudja állapítani, mi bajod lehet. Még nincs meg minden szükséges eredményed, ergo nem tudja felállítani a diagnózist és szükség esetén elrendelni a kezelést... Akkor most mégis mi a fene bajod van az orvossal, aki mindent megtesz, ami lehetséges? Hiába pénzelnéd le, hiába viselkednél vele szociopata módjára, akkor sem lesz meg hamarabb a diagnózisod. De megnyugtatlak: nem létezik olyan betegség, ami ilyen tünetekkel rendelkezik és azelőtt elvinne, hogy diagnosztizálnák. Ezzel a hozzáállással inkább az agyvérzés visz el idő előtt. A helyedben szépen várnék a következő vizsgálatra, utána az eredményekkel visszakocognék a kezelőorvoshoz és szépen mosolyogva megköszönném a munkáját. Ahogy azt szokás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!