Miért nem veszik észre a gondot az orvosok mikor az ember a pofájukba rágja a konkrétumot? Vagy jobb lenne ha pénzt adnék? Ami természetes nincs. Vagy ak 47. -est fognék a fejéhez jobb lenne?
Figyelt kérdés
Voltam fogorvosnál meg szájsebészeten kb.8-10 szer.
Konkrétan elmondtam mi a gond találtam csomókat a számban(Nem nyálmirigy és biztos hogy nem volt ott eddig is)..
Volt MR vizsgálat röntgen.Most megyek nyaki ultrahangra januárban.
Ki mit tenne a helyemben?Hozzáteszem van egy 2 éves lányom és nemsokára jön a második akiket fel kellene nevelnem.Tanácstalan vagyok.Voltam maszekon is fogorvosnál.
2015. dec. 27. 16:00
11/12 Saavedro válasza:
"Lehet hogy te idiótának tartasz te gondod"
Nem csak ő, megnyugtatlak. Mindenki.
12/12 Gábor19750102 válasza:
Az orvosokkal csak óvatosan. Elmesélek egy sztorit. Magas volt a vérnyomásom és írtak fel egy gyógyszert. Nem használt sajnos. Még 24 órás vérnyomás mérő is volt rajtam. Csak magas és csak magas volt. Mondom a dokimnak, hogy nem igazán jó nem használ a gyógyszer. Vegyek akkor 2db belőle. Jó elkezdtem kettőt szedni. 145/90; 147/95 stb mértem. Munkatársam tanácsára felkerestem egy kardiólogust. Azóta 140/90 alatti vérnyomást mérek. 120/74, 135/85,130/80 stb. Ha a nefrológus orvosomra halgatok akkor még mindig magas lenne a vérnyomásom. Figyeljünk magunkra ha lehet és részletesen tájékoztassuk az orvosokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!