Miért nem szabad traileren lévő jármüvet tankolni?
Ekkor itt egyes válaszolók szerint nem lehet a hitelesített kannába tankolni,hogy legyen tartalék benzined a csomiban.Ha ezt szeretnéd,először tankolod a autót és majd valahogyan az autóból átfejted a kannába és rátankolsz megint az autóra.Otthoni munkára megint nincs benzin.Ha útközben kifogy akkor hivatalosan köteleznek,hogy szpj,mert nem kaphatsz benzint.ha nem vagy hajlandó kilométerekről a kúthoz tolni az autódat,de ez nem önerőből állt be a kútra.Ez is kuka.
A fűkaszát ,fűrészgépet minden tankoláskor elcipelem a kúthoz.Ez sem jó mert nem önjáró.A rotációs kapa viszont önjáró,csak kicsit megviseli az aszfalt egy kilométeren.
7-es komám te biztosan ismered a jó megoldást,ha van erre.Könyörgöm segíts,mert nem tudok az autómból benzint szippantani,csak körülményesen.
Azért az is vicces lenne ha a 2 ütemű fűkaszámba közvetlenül tankolnék. Vagy már van kút az olajos keverékhez is? :)
Amúgy nekem se szóltak még azért, hogy az obi-s benzines kannámba tankolok. Itt vidéken ez nem ritka dolog.
Az ország számtalan pontján tankoltam már, autóba, motorba, tréleren szállított rallye-autóba. Sőt -a más hülyesége miatt- ballagtam már be gyalogosan is benzinkútra kannával a kezemben, hogy tudjam folytatni az utamat. Soha sehol nem szóltak ilyesmiért, legyen az fővárosi ételbárral, autómosóval, szoláriummal fölszerelt elegáns üzletsor, vagy egy Isten háta mögötti, falusi gépállomáshoz tartozó lepukkant benzinkút
Elég nehéz elképzelni, hogy egy üzemanyagot árusító hely alkalmazottja, arról akarna meggyőzni, ne vásároljak náluk benzint. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!