Hyundai 2011 i30 dízel!?
Sziasztok!
Egy benzines kocsim van, kb másfél éve. Öreg és sok baja van. Le akarom cserélni. i30-at néztem ki, külsőre nagyon tetszik a ráncfelvart 2011-es. Kollégáim dízelesre akarnak rábeszélni. Én viszont tartok tőlük. Falusi vagyok. Székesfehérvárra járnék vele dolgozni. Szóval max 90 km/h főúton és max 110 km/h a várost elkerülő szakaszon. A megengedettnél többel nem szoktam menni. Oda vissza ez az út kb 50 km. Kérdésem nem az lenne, hogy megéri e erre az útra a dízeles hanem hogy milyen dízelmotorral érdemes venni ilyen autót!? Crdi L,H, HP, HL. Mi a különbség? Na meg a, 1,6 dízelesben ami 91 ló abba van turbó? Nem értek a dízelesekhez, bocs ha hülyeséget kérdezek! :)
Gábor
Ekkora autóba minek dízel motor? Vegyél egy 1.4es szívó i30-at és nem lesz vele gondod.
Nyilván minden modern dízel tartalmaz turbót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!