Miért nem népszerűbbek a brit kocsik Magyarászágon?
Nem ismerve a brit kínálatot, wikipedia segítségét kértem. A lista egy jelentős része felső kategóriás luxusautó, kisebb része meg előfordul nálunk is, bár nem jelentős számban (Rover, Ford Tranzit).
Két dologra tudok tippelni, mindkettőben tévedhetek:
- a luxus kocsikra nem sok embernek telik
- ha jól sejtem, a többi egy része nem készül csak jobb kormányos kivitelben
vidéken meg szinte alig kapni
mindenhol Opel,Rönó,Citroen, gazdagabbaknak Audi,BMW,Merci.
Ennyi
„gazdagabbaknak Audi ,BMW, Merci” - gazdagabbaknak? Ők azok, akinek nincs index a kocsijukban, akinek bontószökevény kocsijuk van, akik soha nem voltak KRESZ- és forgalmi oktatáson, vizsgabiztos közelében sem jártak.
Hát persze, hogy a vidéki gazdagok ők.
Azért nem kedveltek a brit autók, mert drágák, megbízhatatlanok.
Rover, Jaguar, Mini Cooper és a többi brit járgánynak is többnyire a múltjából van ugyan presztízse, vagy inkább legendája, de a mai igényeknek már nem igazán tudnak megfelelni, az Alfa Romeoval lehet párhuzamba állítani.
Sok a kisebb-nagyobb meghibásodás, drágák az alkatrészek, a szerviz háttér sem túl jó, konkurencia meg van bőven, nincs igazi érv az angol autók mellett.
szerintem nagyon sítlusosak a brit kocsik,sokaknak an olyan oldschool fílingjük
nekem bejönnek
és miért ennyire rosszak?
Ennyivel hülyébbek a brit mérnökök (főleg,ha nem is brit kézben vannak a gyárak)?
Kecskéért veszik a diplomájukat?
Nem tiltja azt senki, hogy angol autót vegyél magadnak... legfeljebb utána lesz fogalmad arról, miért nem népszerűbbek.
Egyébként, ha 4-5éves koráig használod, még jó is lehet.
Azért az nem értem, pl egy Jaguár alaphangon 12 milla.
Ha annyira rossz,amennyire mondják,akkor ki ad ki érte ennyit?Sőt,öbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!