Body Code : P422~260IB Lehet ez egy 1992-es TVR Griffith 4.3-nak a színkódja?
Hát jól beletenyereltél... Nagyon szeretem a különböző színá járműveket, régebben a szabadidőmben képes voltam a RAL színkártyákat nézegetni, DE: a TVR-rel megszívtad. Próbáltam utánanézni, de ők ezernyi helyről szedték össze a színeket, volt olyan szín ami egy név alatt 3 árnyalatot is takart az évek során - magyarul a TVR színek egy külön kis útvesztő.
A kód amit leírtál ICI színkód - de ilyen számot nem találtam a táblázatokban.
Van ezekben a listákban vagy 50 féle zöld, a legegyszerűbb talán ha nem kód alapján kevertetsz, hanem beviszed a jármű valamelyik fényezett elemét és az alapján csináltatsz festéket.
Akkor marad a drága de majdnem biztos megoldás, megkeresni vele olyan brit céget, aki direkt a TVR színeivel foglalkozik. Ez a hátránya a kisszériában készült kocsiknak/járműveknek. Meg persze lehet hogy a tiéden már nem a gyári szín van, pl. sérülés után átfújták valamire az egészet - ehhez nem is kell baleset, elég csak egy rosszakaró aki valamivel kárt tesz benne...
Szerintem azt kellene először kiderítened, hogy ilyen évjáratban milyen zöldet festettek - biztos van valami ingyenes fóruma a TVR tulajoknak, végülis népszerű márka, legalábbis odahaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!