Teker az önindító világít a műszerfalon a kulcs code lámpa és nem indul, mi lehet a baja? Mit jelent egyáltalán ez a kulcs code?
Figyelt kérdés
2002 Fiat Ducato 2.8 jtd2012. szept. 1. 00:56
1/6 A kérdező kommentje:
A code lámpa azt jelzi ,hogy valami nem stimmel a kulcsban lévő csippel vagy a gyújtáskapcsoló köré épített jelfogó "gyűrűantennával", de elméletileg ha nem stimmel a cod akkor az ECU nem engedi elinditani a motort.
ezt találtam , de akkor most az a kérdés ,hogy ezt a hibát lehet orvosolni ?
2012. szept. 1. 02:16
2/6 anonim válasza:
Leginkább szakszervizben lehet orvosolni.
3/6 anonim válasza:
Imo probléma. Vagy a gyújtást, vagy a befecskendezést blokkolja,és azért nem indul. Esetleg próbálj meg "játszani" a kulccsal,nekem ideig-óráig működött a dolog.De inkább szervízbe menj!
4/6 anonim válasza:
Próbáld meg a pótkulccsal! Ha nem megy úgy sem, akkor sajnos szerviz..
5/6 A kérdező kommentje:
pótkulcs megoldotta a problémát, köszönöm a hasznos válaszokat !
2012. szept. 1. 16:39
6/6 anonim válasza:
Én pedig köszönöm, hogy visszajeleztél.. Ritka, pedig sokszor (nem okvetlen ebben az esetben) olyan dolgokra adok/adunk választ, amivel lehet pénzt spórolni, van hogy nem keveset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!