Elveszett egy 92-es Opel Astra F slusszkulcsa és csak ez az egy volt hozzá, ráadásul be van zárva az autó, tehát még a zárat sem tudom kiszedni, hogy az alapján csináltassak kulcsot. Van valami ötlet, hogy nagy rongálás nélkül ki tudjam nyitni az autót? Illetve mennyibe kerülhet egy új kulcs készítése? Csak kormányzár van rajta, semmi extra, egy sima kulcs gombok nélkül, központi zár van, de az is csak úgy működik ha bedugom és elfordítom a kulcsot.
2012. aug. 7. 14:31
1/7 anonim válasza:
Hát, vagy betöröd az üveget, vagy kihivsz egy lakatost, aki kinyitja neked az autót. Én még tavaly egyik éjjel bezártam az autómba a kulcsot, úgy, hogy benyomtam a gombot h nyiljon fel a csomagtartó, de ekkor a központi zár nem old ki. Bedobtam a csomagtartóba a kulcsot, mig ittam az üditőmet , majd lecsuktam a csomagtartót... Jöhetett a tudakozó, lakatost hivhattam, 25 ezrembe került a művelet. De az egy Mercedes volt. Itt lehet olcsóbb, ha betöröd az üveget. Vagy esetleg hivsz egy olcsó lakatost!
2012. aug. 7. 14:48
2/7 anonim válasza:
Megnézed melyik a legkisebb ablak, ez általában a hátsó üveg, bontó vagy bárhol megnézed mennyi az új-használt.
ha ez olcsóbb mint egy lakatos, akkor ablak betör és kész.
Egyszer hívtak engem is hogy nyissuk ki valahogy az autót, bent lefegett a kulcs, a szerencsétlenek meg bezárták, csak ők se tudták hogy, mivel ott sürgősen kellett a dolog, és nem boldogultam a zárral sem(nem tudtam feltörni) így beütöttem a hátsó üveget, és így már ki lehetett nyitni az autót.
üveget kaptak 3 ezerért, meg azthiszem egy ezresbe betették.
2012. aug. 7. 15:41
3/7 anonim válasza:
Nekünk is 92-s F Astránk van.Sima csavarhúzokkal próbálkozz,az bejön.Mi eg yéve jártunk így,kulcs benne maradt és bezártuk.Kínlódtunk ablakot eszegetni,szomszéd srác 14 éves megkérdezte min kínlódunk.Kihozott 10 csavarhúzót 7-el kinyitotta az anyós ülésnél,mintha kulcsal csinálta volna.
2012. aug. 7. 22:45
4/7 A kérdező kommentje:
Sikerült kinyitni az autót, viszont körbekérdeztem és nem igazán tudnak zár alapján kulcsot készíteni, mindenhol a komplett zár szett cseréjét ajánlották, ami nem egy olcsó dolog. Tényleg nem lehet így kulcsot készíttetni? :S Nagyon fontos lenne, ez az egy autóm van és a munkám miatt életbevágó. Csináltatnék én 10 kulcsot is neki ha van rá lehetőség...
Nem zár alapján lehet kulcsot csináltatni, hanem a kulcs kódja alapján. Minden kulcsnak van egy gyári kódja, természetesen most nem írom le a miénket, csak a formátumát: AJ-Q2917
Na egy ilyen kódot kell(ett volna) kapnod a kulcshoz, amikor megvetted az autót, akár használtan is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!