Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 17 éves srácnak körülbelül...

17 éves srácnak körülbelül 800 ezerért milyen kocsit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

2018. máj. 22. 22:05
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Hát drága vagy nem, fent tudom tartani van fizetésem, tehát ez nem probléma, de már egy ideje vezetek, csak szeretnék egy sajátot a céges mellé :D
2018. máj. 29. 23:14
 22/28 crudy ***** válasza:
Régóta vezetsz? Jogsi nélkül?
2018. máj. 30. 03:25
 23/28 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam hogy egy ideje,kb 9 hònapja vagy akörül. Miután betoltottem a 17-et szerencsére sikerült gyorsan befejezni a tanfolyamot.
2018. máj. 30. 07:54
 24/28 crudy ***** válasza:
Hát a 9 hónap alatt levezethettél kb 2-3 ezer kilométert. Az nem túl sok.
2018. máj. 30. 09:25
 25/28 A kérdező kommentje:
De ha nem vezetek, nem is fogok többet,sem rutint szerezni. De erről nem szeretnék többet magyarázkodni.
2018. máj. 30. 11:01
 26/28 anonim ***** válasza:
74%
Igen, veszélyes vagy 17 évesen. Hátsókerék hajtású (pl. BMW) kocsit nem engednék vezetni 3 év bizonyított rutin nélkül. Nem véletlen, hogy minden normális országban 25 év alatt többszöröse a biztosítás, mert statisztikailag közülük minden második baleset részese lesz. Én személyesen bevezetném a lóerőkorlátos kezdő jogsit. Hidd el, egy erős, hátsókerekes autóval össze fogod magad törni. Nincs rutinod, és még nem érted, hogy ez ne a te dolgod, hanem például azoké, akiknek fenyegeted az életét, mert a egy balesetnél MEGÖLHETSZ embereket. A közlekedéshez alázattal kell hozzáállni, s a ti korosztályotokban ez nincs meg, hanem a magabiztosság az úr, fél éves jogsival.
2018. jún. 4. 13:15
 27/28 A kérdező kommentje:
Jól van mester :D
2018. jún. 4. 14:30
 28/28 anonim ***** válasza:
Valahol el kell kezdeni. Ha nem vezet hatsokerekes autot akkor nem fogja megtanulni vezetni... kérdező ne kérdezz ilyet itt vegyél ami tetszik.. sokan rutin nelkul 500 lóerőt vesznek. Az egésznek a kulcsa az hogy mindig figyelj és nem lesz baj. Sok kilometert
2018. jún. 4. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!