500. 000ft-ért milyen autót vegyek?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék hogy az én 190-en centimmel elférjek ugy hogy mögöttem is kényelmesen üljenek. Az autó ne fogyasszon többet 7 literné százon.Lehetőleg 1.6-nál ne legyen nagyobb a motorja.2018. máj. 20. 11:55
1/2 anonim válasza:
Sajnos nehéz összehozni a négy feltételt.
Talán F astra kombi.
2/2 anonim válasza:
Nekünk most egy B3-as Passat van. A 186 centimmel ha beállítom magamnak elöl az ülést, akkor hátra beülve még marad kb. 3-4 centi a térdem és az ülés között úgy, hogy a lábaimat teljesen összecsukom középre. Eddig ez a legtágasabb autó amiben ültem. Fogyasztása hosszú úton az 1.8-as motorral 7,2-7,6 liter között van normális (nem óvatos) használat mellett. Szóval nem olyan nagyon kevés. Városban ilyenkor nyáron kb. 9 liter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!