Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen első autót vegyek?

Milyen első autót vegyek?

Figyelt kérdés

Viszonylag régóta van jogosítványom, de sokáig nem használtam, mostanában kezdek visszarázódni a vezetésbe és felmerült, hogy vásárolnék egy használt autót. Árban 500.000 Ft-ig gondoltam, csodát nem várok nyilván ennyi pénzért.

Városban ritkán használnám, havi pár alkalommal maximum, inkább hosszabb távokat tennék meg vele (kirándulás, ilyesmik).

Milyen autót ajánlnátok, ami ilyen célra megfelelő lenne? Régebbi opelek és fordok jönnek szembe, amik szimpatikusabbak, de nem igazán értek az autókhoz, nem szeretném, hogy átverjenek, vagy valami különösen problémás autót fogjak ki.

2018. máj. 6. 23:07
 1/3 anonim válasza:
19%
Lada, a legjobb, én imádom :)
2018. máj. 6. 23:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Van a swift amit mindenki ajánlani fog, de ha picit élvezni is akarod a vezetést akkor egy 1. generációs ford focust ajánlok. Abból is a végét, 2003-as faceliftest, és 1.6 benzint.
2018. máj. 7. 06:11
 3/3 anonim ***** válasza:
2018. máj. 7. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!