Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek max 400....

Milyen autót vegyek max 400. 000 ft értékben? Többi lent.

Figyelt kérdés
Erősen gondolkozom, hogy milyen autót vegyek. Nyilván használt játszik, első autónak mindenki suzuki swiftet ajánl, mert étolajjal is megy kb, nem lehet meggyilkolni a motort stb stb... Szerintem viszont nincs megjelenése annak az autónak. Valami olcsóbb Opel astrát gondoltam venni, de mivel nem vagyok otthon az autókban, pár személyes tapasztalatot szivesen meghallgatok. 400.000-ig minden játszik. 20 évesen az első autómat fogom megvenni nyáron, és szeretnék minél több információt begyűjteni minél több embertől, és utána döntést hozni. Mások ajánlottak toyotákat, azt is mondták, hogy fordot ne vegyek stb stb... Azok, akik márkahűek és minden más szar csak a BMW azok ne írjanak ide, nem vagyok arra kiváncsi. Köszönöm mindenkinek. Szép estét kívánok. :)

2018. máj. 19. 21:57
 1/9 A kérdező kommentje:
Az igazi vacilálás aközött megy, hogy vegyek egy szép olcsó autót, amit azért "megnéznek", vagy vegyek egy "rondább" autót aminek olcsó a fenntartása, javíttatása.
2018. máj. 19. 22:00
 2/9 anonim ***** válasza:

400ezerből ne akarj különleges autót.

Nem véletlenül ajánlják a Swiftet, azokból van választék. és azokból lehet ennyiért vállalható minőségűt is találni (mert a hiedelemmel ellentétben a Swiftre is kell költeni, karban kell tartani, különben roncs lesz)

A másik lehetőség az F Astra, de legendásan tudnak rohadni, csak olyat érdemes megvenni, amelyik nem rozsdásodik, ki van lakatolva.

G Astra ennyiért csak bontó szökevény minőségben van.

Nem ajánlanék huszon-éves autókat sem, főleg nem kevés pénzből nagyobb presztízsű járgányt nem szabad megvenni.

Kivételek persze lehetnek, de akkor nem márkát, típust kell keresni, hanem megnézni, átvizsgálni (amihez ugye kell némi szakértelem) az autót, és ha érdemes megvenni (csakhogy ez türelemjáték, mert lehet harminc roncs után találsz valamit, ami még elfogadható, és nem Suzuki, nem Opel)

2018. máj. 19. 23:39
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
En ennyiert mindenkepp olyat vennek, amit megneznek az emberek. Egy Astrat vagy egy Puntot. Ahanyszor ilyeneket latok az utcan, mindig bamulom oket.
2018. máj. 20. 00:05
 4/9 anonim ***** válasza:

Én tippem:

Mitsubishi Colt, az 1995-2002-es szériából lehet már jókat találni 300 ezer forint környékén is akár.

2018. máj. 20. 00:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Nissan Almera N15-öst 1.5 láncos benzinmotorral,majdnem full extrásat kapsz már ..Régi swift megbízható,persze, de vezettem ilyet és hát egy fokkal jobb csak mint egy robogó.
2018. máj. 20. 09:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Ja,előzőhöz : Almerában N16 -ra gondoltam :) Szóval ilyen

[link]

2018. máj. 20. 09:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom sracok, ebbol valszeg akkor swift lesz. Egy utolso kerdes, opel astra Gt ne vegyek ennyi penzbol? Az lenne az alom auto, egyenlore
2018. máj. 21. 15:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom sracok, ebbol valszeg akkor swift lesz. Egy utolso kerdes, opel astra Gt ne vegyek ennyi penzbol? Az lenne az alom auto, egyelore.
2018. máj. 21. 16:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Nagymamám 500.000-ért vette az Opel Astra G-jét (1.4, 90 le), ez elég olcsónak számít G Astra szekcióban...

De meg is itta a levét, egy olajcsere itt, egy rossz szélvédő mosó motor ott, egy gányolt biztosítéktábla amott...

2018. máj. 24. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!