Mások szerint is bénák az elektromos autók?
21st azóta kiderült, hogy 8 éves :D
Nyilván az A6 szinte minden szempontból jobb, mind az ősmagyar Swift, de alig éreztem az útból valamit, parkolás is fura volt, de az inkább a méret miatt.
Nem mondom, hogy nem fogadnék el egyet, de na :D
Hiába a sok szájkarate, akinek a benzines és kultikus autól jönnek be, az észérvek által nem fogja átírni az ízlését. Be lehet látni dolgokat, el lehet fogadni dolgokat, de szeretni, az megint más.
Nekem pl a léghűtéses Porsche 911 a nagy libling, 6 hengeres 3.6-os boxermotorral, békaszemlámpákkal. Volt szerencsém 7 évig egyet birtokolni fénykoromban. Nagyon bánom már, hogy eladtam.
Ami az elektromos autókat illeti, azért nem eszik ezt olyan forrón. A világon még a teherszállító és egyéb segítő járművek mint tűzoltó, mentő stb, meg a tömegközlekedés, mind mind belsőégésű motorokra alapozódnak. Ezek elektromosra való teljes kicserélődése sok sok sok sok idő még. És ahogy ma is van létjogosultsága a veteránautóknak, úgy a jövő veteránjai lesznek a ma klasszikusai. Tehát nem kell félni, a mi életünkben még nem fognak kihalni a benzines vasak és a dízelesek sem.
Annyiból magam is álszent dolognak látom a villanyautózást ennyire hájpolni, hogy hát az áram meg az akksi sem a fán terem. Amíg ezek előállítása fosszikis vagy nukleáris forrásokra épül, addig nem beszélhetünk valós, érdemi környezetvédelemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!