Mások szerint is bénák az elektromos autók?
Nem. Sajnos most még ha akarnál vehetnél 8 literes benzintemetőt, de remélhetőleg két évtizeden belül nem lesz más választásod: vagy elektromos autó, vagy elektromos tömegközlekedés.
A közlekedés nem arról szól, hogy te a kis egyszemélyes világodban jól érezd magad közlekedés közben, hanem hogy a lehető leggazdaságosabban eljuss A-ból B-be, a gazdaságosságon belül azért a lehet legkényelmesebben. Ez pedig valószínűleg az önvezető közösségi autó megosztás-alapú használata lesz.
Most még kib...tt drágák, de egy évtizeden belül meglesz a villanyautók "Suzuki Altoja" is, amit városi szaladgálásra egy átlagember is meg tud majd venni.
A 8 literes örömatuók pedig megamaradnak a kiállításokra, pályanapokra.
Nem tudom milyet próbáltál, de egy gyengébb is úgy húz nulláról mint egy nagyon erős turbódízel.
Egy tesláról meg ne is beszéljünk, voltam élményvezetésen, a hátsó ülésen érzed magad, annyira beleprésel. Mindezt nulla hanggal. Nagyobb élmény volt mint egy nagy dög lomha 8000 ccm-es 50 liter fogyasztású benzines.
Ha neked a vezetési élmény azt jelenti, hogy úgy hallod a motorhangot, mint egy 15-20 éves autóban, akkor elhiszem, hogy csalódás. De akkor ennyi erővel szinte bármelyik új autót csalódásként értékelheted.
És a régi 8000 köbcentis amerikai autó milyen vezetési élményt nyújt neked? Megint a hangról beszélsz? Mert azok a legrettenetesebben vezethető autók.
"Én akkor is benzin temetővel fogok járni,ökoterroristákat,zsarukat egyéb hatóságokat pedig mint mindig le fogom tojni :D"
Ehem. Nézzük csak azt az időt!
Tárárám, táttá, megyek a *** kútra tankolni a harminc éves autómba. Hoppá, itt benzinkút volt. Hova lett?
Mik ezek a konnektorok? He? Hogy oda dugjam be? Mimet? És a rendőr bácsi miért mondja, hogy 100 fityfirittyre büntet, mert nincs forgalmija a kocsimnak?
Szerintem is gagyik, az i3 külsőre simám benevezhetne a világ legrondább autója versenyre, tuti döntős lenne!
Nekem ezer éves dízel mercim van és imádom amikor havernál vagyok és beindítom a panelek közötti parkolóban, zakatol az egész panelsor, ráz a kocsi mint a barom..... orgazmus közeli állapot :D imádom!!!!
Na elektromosban még nem ültem de vezettem már jó pár újabb autót és nagyon rossz élmény volt nekem...
pirosnál majdnem ráindítottam a járó motornál mert egyszerűen semmi hangja nem volt lehúzott ablaknál a kocsin meg még nanorezgések sem voltak!
Úgy megszoktam az öreg csörgőgépet, hogy csak na :D
szépen lassan restaurálgatom és remélhetőleg még minimum 10 évet de jó lenne 20 évet kihúzni vele.
Elektromos autó ingyen sem kéne!!!!
Olyan meg nem lesz az elkövetkezendő 20-30 évben, hogy eltűnnek a belsőégésű motorral szerelt autók, az kizárt!
Lehet, hogy alaposan meg fog csappanni a számuk de az nekem csak jó, mert olcsóbb lesz az üzemanyag :)
Nem mintha az a 6-7 literes fogyasztás földhöz verne egy 2500ccm-es motornál de azért jó lenne ha nem 400+ ért kellene tankolni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!