Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson oldal deknibe a csavaro...

Simson oldal deknibe a csavarok nem akarnak kijönni, mit lehet vele kezdeni?

Figyelt kérdés
csavar elvan kicsit nyalva
2010. jún. 14. 20:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

próbáld tűreszelővel oldalról bereszelni, és utána a lapos felületeken amit kialakítottál vízpumpafogóval keményen ráfogva megindítani.

De el tudom képzelni hogy milyen gazdái voltak eddig meg milyen általános kondícióban lehet az a gép ha már pár nyomorult csavart is luxus újra cserélni benne...

2010. jún. 14. 20:47
 2/13 A kérdező kommentje:
haveromé a motor...6évet állt a garázsba...nem rég lett kihozva és hát most ja...nem a legjobb az állapota
2010. jún. 14. 20:48
 3/13 anonim ***** válasza:

Csvarhúzót ráteszed a csavarra, és rácsapkodsz a csavarhúzóra fém kalapáccsal.

nem erősen, de nem is gyengén.

Olyan kis aranyos ütéseket rá és ki fog az jönni :)

2010. jún. 14. 21:06
 4/13 A kérdező kommentje:
próbáltuk...söt azt is h feldöntjük a motort és oda tesszük a csavarhúzút teljes erővel nyomjuk lefele és megsem mozdúl
2010. jún. 14. 21:18
 5/13 anonim ***** válasza:

Hát eddig én is úgy csináltam, hogy párhuzamosan a csavarra rákoccintottam... eddig nekem bejött...

Ismerősöm úgy csinálta, hogy a csavarás irányba tette a csavarhúzó sarkát és úgy kocogtatta kalapáccsal, de félő hogy lenyalod...

Szerintem próbáld megfújni csavarlazítóval is... Vagy szólj édesapádnak, 13-14 évesen ha ilyen gondom volt én sem szégyelltem bevallani, hogy nem bírom kicsavarni:P

2010. jún. 14. 21:58
 6/13 A kérdező kommentje:
nem az én motorom..de elöbb írtam :D lényegtelen...belett fújva valamivel majd még próbálkozunk vele mert ami egyszer bement az ki is jön
2010. jún. 14. 22:03
 7/13 anonim ***** válasza:

Mert valószínűleg 1 ilyen szerszámmal lett meghúzva..és ezzel is kellene oldani,(ha még nem ment szét teljesen a csavar feje) :

[link]

2010. jún. 14. 22:22
 8/13 anonim ***** válasza:
Jah és a neve : üthető csavarhúzó. Forog a feje egy belső spirál mentén amikor ráütnek a végére.
2010. jún. 14. 22:25
 9/13 anonim ***** válasza:
A neve "beragadt csavar kiszedő" és ez a megoldás a problémádra.
2010. jún. 14. 23:06
 10/13 A kérdező kommentje:
de igen..nagyon szét van a feje
2010. jún. 15. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!