Simson oldal deknibe a csavarok nem akarnak kijönni, mit lehet vele kezdeni?
próbáld tűreszelővel oldalról bereszelni, és utána a lapos felületeken amit kialakítottál vízpumpafogóval keményen ráfogva megindítani.
De el tudom képzelni hogy milyen gazdái voltak eddig meg milyen általános kondícióban lehet az a gép ha már pár nyomorult csavart is luxus újra cserélni benne...
Csvarhúzót ráteszed a csavarra, és rácsapkodsz a csavarhúzóra fém kalapáccsal.
nem erősen, de nem is gyengén.
Olyan kis aranyos ütéseket rá és ki fog az jönni :)
Hát eddig én is úgy csináltam, hogy párhuzamosan a csavarra rákoccintottam... eddig nekem bejött...
Ismerősöm úgy csinálta, hogy a csavarás irányba tette a csavarhúzó sarkát és úgy kocogtatta kalapáccsal, de félő hogy lenyalod...
Szerintem próbáld megfújni csavarlazítóval is... Vagy szólj édesapádnak, 13-14 évesen ha ilyen gondom volt én sem szégyelltem bevallani, hogy nem bírom kicsavarni:P
Mert valószínűleg 1 ilyen szerszámmal lett meghúzva..és ezzel is kellene oldani,(ha még nem ment szét teljesen a csavar feje) :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!