Pesten tényleg minden tanuló lefizeti a vizsgabiztost? Mennyi a tarifa?
Nem.
Sem én, sem a barátaim és tesóim (kb. 10 fő) közül senki nem adott pénzt.
csak szólok, hogy ez egy nyílvános vád. Ha egy érintett ezt sérelmezi, könnyen előfordulhat, hogy berúgják az ajtódat, aztán magyarázkodhatsz.
meg ne kérdezd, honnan tudja meg a címed, akit ez a kérdés sért.
Virágzik a korrupció, nem csak a politikában, hanem ilyen alsóbb szinteken is. Idősebbektől is hallottam, mostaniaktól is szóval nem kopott ki (miért is kopott volna?). Úgy hallottam 1-1,5 deák a díj, de ha szarul vezetsz nagyon, akkor azért megbuktatnak (a pénzt azért visszaadják) de ilyen baromságon nem buktatnak hogy későn indexelt, lefulladt, sokadjára parkolt csak be stb. Piroson ne menj át meg elsőbbséget adj ahol kell, ennyi.
Off: nincs olyan, hogy nyilvános vád, aztán jelentse aki úgy érzi megsértették. Rágalmazás van meg jó hírnév megsértése, de ez konkrét személyt (név szerint) vagy céget (szintén név szerint) érint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!