Tud ajánlani esetleg valaki vezetéstechnikai könyvet? (Kezdő vezetőnek)
Természetesen rá tudok keresni magam is, de van olyan, amit kifejezetten tudnátok ajánlani?
Kezdő, jelenleg még tanuló vezető vagyok.
Én a Kotra Károly féle KRESZ könyvből tanultam(személygépkocsi-vezetők részére) Nagyon jó könyv,nem is olyan drága(2400ft) tele ábrákkal és ÉRTELMES magyarázattal és minden fejezet után teszt van amivel ellenőrizhető az adott témakör megmaradása.Rengeteg videó is van mellékelve a könyvhez QR kód alapján.
Nagyon jó könyv,bátran ajánlom!Elsőre sikerült a kresz 73pontra!
Köszi a válaszod, de inkább olyat keresnék, amiben a vezetéshez, tehát inkább a gyakorlathoz találhatóak tanácsok. A kresz nekem is sikerült szerencsére elsőre, most a forgalomban küzdök.
De a válaszod köszönöm, mert sok mindenben kell ismételnem az elméletet is, mert sok olyan hibába belefutottam így gyakorlat közben, ami nem volt eléggé sulykolva az elméletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!