Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért mondják az öregebbek...

Miért mondják az öregebbek hogy menjen az ember vezetéstechnikai motoros tréningre, amikor ott nem az 1000ccm 200lovas gépek a cél közönség?

Figyelt kérdés

Még mindig amondó vagyok így 25 évesen, hogy postás motorral el lehet szlalomozgatni de a Bükkben, vagy Mátrában, esetleg Mecsekben, senki nem fog megtanítani saját motor kezelésére. Ilyen helyeken magunktól tanulunk.

Nekem sem mutatta senki mit hogyan, de két nyár alatt már bátrabb lettem és nem elhanyagolható a fokozatosság sem.

2016. nov. 24. 00:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, ne is szórd ilyesmire a pénzt. Szükség van a szervdonorokra, hosszú a várólista.
2016. nov. 24. 01:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek 95%-a egy 90le-s motorból se tudja kihozni a maximumot. Ki lehet menni a ringre és megnézni,hogy néhány rutinos sok versenyt megjárt ember hogy gyalázza rommá a 600as gixerrel a kétszer erősebb gépeket csak azért mert tudják mit lehet és mennyivel. A Mecsekben a kutya fasz*a sem fog a határon motorozni mert bukó tér nélkül a borogatós motorral iszonyat gyorsan csak egy kereszt leszel az út mellett.

Sok olyan tréning van ahol még a rutinosnak mondható embereknek is tudnak újat mutatni, illetve lehet próbálgatni a határokat.

2016. nov. 24. 06:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert amíg nem voltal egy ilyen tréningen el sem tudod képzelni, hogy a valóságban milyen béna vagy.
2016. nov. 24. 07:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Genetikai hiba, nem mindenki születik úgy, mint te, kedves szerencsés kérdező, hogy már egyből kented-vágtad a motorozás fortélyait.
2016. nov. 24. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!