Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Osztókörmódositó?

Osztókörmódositó?

Figyelt kérdés
Hello. VW Golf 4 osztókörét szeretném módositani 5x100 ról 5x 120 ra, de az oldalak amiket eddig találtam 50-60 ezer forintért kinálták nekem ezeket a módositókat. Valaki ismer esetleg olyan céget akik legyártják nekem olcsóbban vagy esetleg alapból olcsóbban árulják? Szörnyen irreálisnak tartom ezt a 60 ezer forintos árat. Köszönöm a segitséget előre is
2018. máj. 14. 15:20
 1/2 D. Brasco ***** válasza:

Tekintve hogy az ilyen 5x100ról 5x120-ra modosito ritka mint a feher holló ,meg még ráadásul egy igazi kinlodas is legyartani,az az irrealis hogy sokallod az 50-60ezret!egyedi gyartasban senki nem fogja ettől olcsóbban megcsinalni!

De esetleg még nézz szét racingbazar/duen/deviltuning/jofogas stb oldalakon

2018. máj. 14. 15:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem meg felejtsd el. Szélesíti a futóművet, meg gondolom a felni is széles, indokolatlanul nagy terhelésnek teszi ki a futómű egyéb alkatrészeit az így megnövelt erőkar. Hamarabb dobhatod el a szilenteket, és az a kisebbik baj. Ezeken felül ha a kpm megfog vele, még lehet hogy a helyszínen tarkón is lőnek, de a rendszámodat tutira leveszik.
2018. máj. 14. 16:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!