A2-es jogsihoz milyen motort tudtok ajánlani?
Sajnos 3-400 ezer forint körül elég vékonyak a lehetőségeid, kapásból 2005 előttieket kell keresned, és valószínűsíthetően a legnagyobb köbcenti az kb 400-500. Ami nem feltétlenül baj. Tudni kéne, hogy mekkora vagy kb ahhoz, hogy pontosabb választ tudjak adni. De amit írtak előttem, az jó lehet. Esetleg 250-es Suzuki Bandit, az van 400 alatt is talán. Yamaha YBR 250, habár abból pár éve nem volt sok. Honda CBF 250. Én ezeket nézném meg. Ha magas vagy (nekem ezek pl kapásból kiestek anno), akkor valami supermotot nézz. Suzuki DRZ-M vagy ilyesmi. Nem olyan kényelmesek túrázásra (habár én 125 cc-s supermotoval mentem el Tátrán keresztül Prágáig utassal, tehát nem lehetetlen), viszont cserébe magas, tehát jobban elférsz rajta, mint a sztenderd 250-es mindeneseken (YBR CBF Bandit, Suzuki GS,stb).
Hajrá.
Köszi a válaszokat, 187 cm magas vagyok, ha a tömegem is számít az kb 80kg.
Jelenleg egy CG125öt használok, az alacsonynak számít? Azzal kényelmesen leér mindkét lábam egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!