A2 jogsihoz mit ajánlotok kezdőmotornak?
A2-vel kezdenék, 18 éves vagyok, amire meglenne jogsi majdnem 19, a 125ccm-t kihagynám. Váltani tudok nem kell megtanulni. Autóra tavaly év elején lett meg a jogsi, szóval több mint egy éve, elég sokat vezetek ahhoz képest, amit a legtöbb ismerősöm. Közlekedés és helyzetfelismerés nem okoz gondot, bár néha elbizonytalanít 1-2 helyzet, de nem volt olyan, hogy nem tudtam volna, mit csináljak. Robogókat próbáltam, meg segédmotorokat is nyilván ezek messze nem motorok. Velük is megy a közlekedés.
Nekem nem a vadulás a cél motorral, meg a gyorsulás hanem a közlekedés. Szabályokon belül közlekednék. Tudom, hogy ez nagyon nagy lépés a semmiről egy nagy motorra, ezért kérem ki a véleményeteket.
Én GS500-ra gondoltam. Viszonylag olcsón vannak szép állapotban és ahogy olvastam elég jó gépek. Kezdésnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!