Árthat az autó fényezésének a flóra szept vizkőoldó?
Nem tudom hogy mar-e, de ha igen, akkor is szerintem csak a lakkréteget, nem magát a festéket, ha közvetlen vízkőoldó után átmosod az autót alaposan. Persze utána új lakk-réteg kell a festékre.
Ez nem 100%, majd nálam okosabbak leírják itt :D
Ez valamiféle savas cucc lehet. Én nem merném az autóra fújni. Magát a fényezést nagy valószínűséggel nem bántja, De ahogy lemosod, végigfolyik az autón. Eljut mindenhova. Résekbe, illesztésekbe. Ha valahol van egy kis sérülés, kavicsfelverődés, ott szépen meg tudja indítani a rozsdásodást.
Ha lemosod autósamponnal nem jönnek le a foltok? Vagy töröld át wax-szal és mikroszálas kendővel. Van ilyen pumpás gyors-wax is, amire írják ha jól emlékszem, hogy eltünteti a száradási foltokat. Én inkább ilyesmivel próbálkoznék.
Az biztos,hogy meg mattul tőle a savas hatása miatt.
Kettő lehetőséget ajánlok,az első egyszerűbb a másodiktól viszont csillogóbb és kevésbé lesz vízköves és utána puha ronggyal eltávolítható a vízkő.
1. Újból mosd le árnyékban egy nem környezet kímélő ,minőségi autó samponnal,de ne legyen forró a kaszni.
Ezután törölgesd át nagyon enyhén nyirkos,puha ronggyal.
2.Mosd le újból,hogy pormentes legyen és ez után polírpasztával dörgöld át.A jobb minőségűek egy pár mosásig megtartják vízlepergető hatásukat és ezekről a rászáradt vízkövet egy mozdulattal ,egy puha ronggyal simán letörlöd.
Ezt a savas cuccot meg felejtsd el,ha jót akarsz.
A fényezést tönkre teszi,de a résekbe is beszivárog és ott pangva még a karosszériát is rövid idő alatt
kikezdi.Nem is fogod látni,de az elemek rohadásnak indultak.
Az ablakra ha ráfújod akkor leszivárog az ajtóba,ha van díszléc akkor az alá,még a lehúzógumik sem zárnak tökéletesen.Ahová beeszi magát ott szépen elkezd láthatatlanul dolgozni és csak idő kérdése mikor látod meg a hülyeséged ,de akkor már csak mókolod minden féle "csodaszerrel",hogy eltüntesd a nyomait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!