Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a legolcsóbb furgon?

Melyik a legolcsóbb furgon?

Figyelt kérdés
2018. máj. 13. 09:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik nem rendelkezik okmányokkal, össze van törve, szét van rohadva és a működő alkatrészek javát már kibontották belőle.
2018. máj. 13. 10:07
 2/11 anonim ***** válasza:
#1: amelyik mindezek mellett még lopott is, az még olcsóbb.
2018. máj. 13. 10:35
 3/11 A kérdező kommentje:
gyengébbek kedvéért, az ősz ár érdekel, egy használható furgonra, nem csak a vételár.
2018. máj. 13. 11:13
 4/11 A kérdező kommentje:
*össz, mielött válaszadás helyett most meg az elütésbe kötnétek bele.
2018. máj. 13. 11:14
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez így tág fogalom, mert furgon a Peugeot Patrnertől a FIAT Ducato-ig, tehát a terhelhetőség fontos kérdés. Ha nem feltétlen sok dolgot akar az ember cipelni, akkor jó a Partner régebbi kiadása is (a régi dízelben is). Ha több, nagyobb dolgot akar hordozni, akkor a hosszított Merci Sprinter, egyel régebbi verziói, amik elfogadhatóak.
2018. máj. 13. 13:53
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes választ.

találtam is a kicsit fél a nagyot 1 milliótól.

[link]

ez az utóbbi. Mi a gyakorlat milyen szervizköltséggel kell számolni ha egy ilyent tartunk fent úgy hogy nem terheljük túl?

mert csábitóak az olcsóbb nagyfurgonok, vajon tényleg ennek kevesebb a szervizköltsége?

2018. máj. 13. 14:05
 7/11 A kérdező kommentje:

meg milyen egyéb költségek vannak ilyen hodálynál?

mennyi az átíratás?

hogy aránylik kötelező egy 1400 cm-es személyautóra vizsgáztatott kisfurgonhoz képest?

mennyi ennél a súlyadó?

van e egyéb hivatalos költség ami személyautónál nincs?

2018. máj. 13. 14:07
 8/11 anonim ***** válasza:

A súlyadó durván kétszerese. Itt kiszámolhatod: [link]

Az autópálya-matrica is kétszer annyiba kerül rá, kivéve ha éves országosat veszel.

Az átírás szerintem ugyanannyi.

A biztosításra már nem emlékszem, de arra is vannak kalkulátorok.

2018. máj. 13. 14:28
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszi. Tehát akkor e két autót nézve dupla raktérhossz, dupla magasság - eddig négyszeres- , ha egynegyeddel szélesebb akkor ötszörös raktérhez társul kb. dupla ár és adminisztratív költség.

A szervizköltség is várhatóan a duplája?

2018. máj. 13. 14:38
 10/11 anonim ***** válasza:

A szervízköltség szerintem nem magasabb.

Nekem egy szívódízel Transitom volt, szinte semmivel nem volt drágább a szervíz, mint a mostani Partneremnek, ami személyautó, sőt még talán kevesebb baja is volt.

2018. máj. 13. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!