Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen segédmotort javaslotok...

Milyen segédmotort javaslotok ami a legolcsóbb? (vételár+fentartás)

Figyelt kérdés
2018. ápr. 23. 02:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

*fenntartásaim vannak a jogosítványoddal kapcsolatban

-a kérdés színvonala legalábbis ezt tükrözi.

Az első legolcsóbb szart amit rádsóznak ne vedd meg.

Keresgélj a neten szépen ügyesen,de a kínai szemétdombokat lapozd át.

Kis suzuki sepia-t nézz magadnak,viszont azzal meg fel fogsz kenődni mert megy.

2018. ápr. 23. 05:07
 2/14 A kérdező kommentje:

"Az első legolcsóbb szart amit rádsóznak ne vedd meg. "

Nekem meg a szövegértéseddel vannak fentartásaim-

2018. ápr. 23. 07:44
 3/14 A kérdező kommentje:
A stilusodról nem is beszélve...
2018. ápr. 23. 07:46
 4/14 D. Brasco ***** válasza:
A legolcsóbb ilyen motorok a cpi meg tarsai kínai semmire való szarok,vagy az exszoci ipari hulladékok babetta riga stb......egyaltalan milyen összeg all rendelkezesedre?
2018. ápr. 23. 08:17
 5/14 A kérdező kommentje:

Akkor harmadszorra is megismétlem:

Vételár+fenntartás. Ez a kérdés nem az, hogy megvásárolni melyiket a legolcsóbb. Dupla n-el, hogy mindenki örüljön.

Bár ha kettőből nem sikerült megérteni valószinű igy se fog, főleg hogy itt se kiemelni, se aláhúzzni nem tudom.

Birom amugy az elsőt, a helyesirásba belekötés megy, a szövegértés nem. Pedig melyik a fontosabb?

2018. ápr. 23. 08:45
 6/14 A kérdező kommentje:

"milyen összeg all rendelkezesedre?"

Olyan összeget bocsájtok rendelkezésre amiből kijön a legolcsóbb motorkerékpár - fenntartással együtt.

Igy ennyi áll a rendelkezésre. Kevesebb nem mert akkor vagy többe kerül, vagy nem lesz tartósan motor, több se mert nincs szükség villogásra, elég ha meggy. Meggy alatt se csak azt értem amit az első értene de majd ha kiderül, hogy más se érti, akkor leirtom, mit jelent ez .

2018. ápr. 23. 08:49
 7/14 D. Brasco ***** válasza:
Szerintem akkor menjél azt lopjál egyet az a legolcsóbb!Ha esetleg alkatrészt meg benzint is tudsz bugázni hozzá akkor meg még jobb!
2018. ápr. 23. 08:52
 8/14 A kérdező kommentje:
Úgy látom negyedszerre is le kellene irni, mert a szövegértés most se megy. Bár az iskolapad lehet hatékonyabb, igaz elvileg onnan jössz.
2018. ápr. 23. 09:02
 9/14 D. Brasco ***** válasza:
Igen,jól látod itt mindenki hülye rajtad kívül...........
2018. ápr. 23. 09:26
 10/14 A kérdező kommentje:

Jól látod a helyzetet.

Ugyanakkor volt már itt példa arra, hogy olyan valaki is irt végül aki megértette a kérdést, így válaszolni is tudott rá. Ez a lehetőség most se zárható ki.

2018. ápr. 23. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!