Fiat Brava 1.6 vagy Volvo V40 1.6?
Erre az tudna válaszolni, aki mindkét autót megnézte, átvizsgálta.
Látatlanul legfeljebb csak elgondolkoztató, hogy niért van egy ársávban két olyan autó, amelyeknél elvileg érzékelhető különbségnek kellene lenni.
A válasz lehet a minőség, az állapot, de ez is csak akkor derül ki, ha megnézted.
A vételáron túl mennyit kell(ene) költeni az autóra, hogy az rendben legyen - ez számít, nem a hirdetés
Köszönöm szépen mindenkinek, ment a zöld kéz! :)
Utolsó: bocsi, valóban félreérthető voltam, ez az áruk. :)
Én is a Volvo felé húzok. A Bravát ismerem, a tulaját is, tudom, hogy ha valami nem úgy zörgött benne, máris vitte a szervízbe. Viszont picit sokallom az árát. A Volvot nem ismerem, viszont megbízhatónak tűnik a tulaja. Kérdés, megéri-e megvenni a Volvot ismeretlenül. Szerintetek ennyi pénzért árulja, akkor nem lehet, hogy van valamo hibája, amire a kétszeresét ráköltöm? Bocsi, amatőr vagyok még ilyen téren, első saját autóm lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!