Kekhal kérdése:
Jelenleg 2018-ban melyik a legolcsóbb elektromos autó Magyarországon?
Figyelt kérdés
2018. márc. 9. 21:40
1/9 anonim válasza:
a nissan leaf meg a renault nak is van elektromos autója a tipus neve nem jut eszembe
de eza 2 legolcsóbb tisztán elekztomos autó magyarországon
kb 7-8 millióba kerülnek
3/9 anonim válasza:
Greengo
:-)
Bár én még nem próbáltam...
4/9 A kérdező kommentje:
De ezek mennyibe kerülnek? Az a lényeg! És hiába keresem a neten, szinte egy autónak se lehet az árát megtalálni az interneten. Ha most elmennék egy autókereskedésbe, mennyit kellene fizetnem a legolcsóbb elektromos autóért?
2018. márc. 27. 19:29
5/9 anonim válasza:
4,5 millióért már kaphatsz jó Leafet
3 millióért Renault Twizy-t, de ez szerintem nem egy értelmes választás, max. akkor lehet jó, ha robogóként akarod használni
Kb. a Nissan árából egy Renault Zoe-t is vehetsz, de ahhoz havonta kell akksit bérelni, ezt érdemes rászámolni
7/9 A kérdező kommentje:
Hát ez így jól hangzott pedig :D, de újonnan mennyik?
2018. márc. 29. 21:09
9/9 anonim válasza:
de hát minden gyártó oldalán ott vannak az árak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!