1.5 dci 2007,106 lóerő, renault megane megbízható?
Régebben volt egy meganunk ezzel a motorral, de az 2003-as volt tekert és még siemens elektronikás. Amit most nézek az 160 ezret futott, 2007 es bosch elektronikás és a tulaj állítása szerint újra van csapágyazva a motor. Ez esetben ajánljátok? van olyan ,hogy túl későn csapágyazta a motort és később bajom lesz belőle? Az autó 160.000 ret futott.
Köszönöm szépen.
Az ilyen kis köbcentis, nagyobb teljesítményű motorok mind megeszik a csapágyakat, hacsak nem 20-50-es botondot tesz bele az ember, és max 1500-as fordulaton járatja, emelkedőn meg egy szamár húzza fel.
Ha már renault, válassz inkább egy 2.2-est.
De inkább valami más típust.
Inkább a rossz olaj választás és/vagy a túl ritka cseréje öli meg a siklócsapágyakat. Ez még nem akkora teljesítmény, ami miatt fokozottan hajlamosak a kopásra (ha csak direkt nem úgy tervezték).
Amúgy először szerintem próbálj ki egy ilyen autót. Én is kb. 1 éve ilyet szerettem volna venni, de miután megtettem vele az első métereket kapásból letettem róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!